24 / 04 / 2024

Şok market üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor! İşte kampanya detayları...

Şok market üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor! İşte kampanya detayları...

Şok marketler zinciri Cepte Şok uygulaması üzerinden üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor. İşte kampanya detayları..



Şok market Cep Şok uygulamasını indiren üniversiteli öğrencilere yapacakları ilk alışverişlerde 25 TL hediye diyor. Peki kampanya koşulları neler? İşte detayları..

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

31 Ekim 2022 tarihleri arasında Cepte Şok uygulamasını indirip, edu.tr uzantılı mail adresiyle Cepte Şok uygulamasına ilk defa üye olan üniversite öğrencilerinin cüzdanlarına üye olduğu hafta içinde hediye 25 TL yüklenecektir. Kampanya, ilk kaydolan 100.000 kişi ile sınırlandırılmıştır.

31 Ekim 2022 tarihleri arasında 25 TL hediye kampanyasına katılım sağlanabilir. 31 Aralık 23:59’a kadar harcanmayan hediye 25 TL ise Şok cüzdan hesabından otomatik olarak silinecektir.

Her yeni üye sadece bir defaya mahsus olarak kampanyadan yararlanabilir.

CEPTE ŞOK UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

Android cep telefonları için Google Play Store’dan , IOS cep telefonlarından app store indirerek Cepte Şok uygulamasına kaydolabilirsiniz. İndirme işlemini yaptıktan sonra uygulama içinde “hesabım” altında yer alan “lütfen önce giriş yapın” seçeneğine tıklayıp, “yeni üyelik oluştur” adımında telefon numaranızı girerek üye olunabilirsiniz.

Cepte Şok’a yüklenmiş olan hediye 25TL ’yi nasıl görebilirim?

Cepte Şok uygulaması içinde veya web adresindeki “Cüzdanım” kısmında güncel olarak bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.

Kampanya sadece üniversite öğrencileri için geçerlidir. Geçerli olan edu.tr uzantılı maili üniversite öğrencileri bu kampanyadan yararlanabilmektedirler.


Geri Dön