26 / 04 / 2024

şok ucuz

şok ucuz

ŞOK market kampanyalı ürünler kapsamında 15 Ekim 2022 haftasına özel 25 TL ve üzeri alışverişe özel indirimli ürünlerini paylaştı. Mağazalarda ve Cepte ŞOK uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde pek çok üründe indirimle sizleri bekliyor.

Şok market üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor! İşte kampanya detayları...

Şok marketler zinciri Cepte Şok uygulaması üzerinden üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor. İşte kampanya detayları..

Şok’tan uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Şok 24/27 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok market bu hafta yayınladığı yeni kataloğa birbirinden uygun fiyatlı çeyizlik ürünler sizleri bekliyor.

Şok marketin sınırlı stok ürünleri! Yetişen alıyor…

Şok market her hafta yenilenen kataloğunu bu haftada yenileyerek birbirinden uygun fiyatlı ürünleri tüketicinin beğenisine sundu. Bu hafta 10 Ağustos Çarşamba gününden itibaren yeni ürünler raflarda yerini alacak. Peki bu hafta 10 Ağustostan itibaren Şok marketlere hangi ürünler geliyor?

Peynirden süte Şok marketlerde yeni indirimler! Şok market 10- 16 Ağustos fiyat listesi..

Şok market her hafta yenilediği kataloğunu bu hafta da yeni ürünlerle tüketicilerin beğenisine sundu. Genellikle Şok marketler Çarşamba ve Cuma günleri yeni ürünlerin yer aldığı aktüel katalog yayınlıyor. Bu hafta da 10 Ağustos Çarşamba gününden itibaren pek çok gıda ve elektronik ürünlerin yer aldı

Uygun fiyatlı beyaz eşyalar Şok marketlerde! Şok market 10- 16 Ağustos fiyat listesi…

Şok market 10- 16 Ağustos yeni ürünlerin yer aldığı kataloğunu yayınladı. Bu hafta Şok marketlere pe çok indirimli ürünler geliyor. Gıda ürünlerinden televizyona, elektrikli bisikletten beyaz eşyaya kadar farklı ürün çeşitleri Şok marketlerde.

Ucuz elektrikli otomobil dönemi başlıyor! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar uygun fiyat ile araç alabilmek için birçok kampanyayı takip ediyor. Araç alacaklara bir güzel haber de Renault'dan geldi. Renault ucuz elektrikli otomobil dönemi resmen başlatmış oldu.

Lüks yaşamın en ucuz olduğu 25 ülke açıklandı!

Dünya üzerinde geniş evler, kaliteli ve ucuz sağlık hizmeti ve birçok ürünün uygun fiyatlara temin edilebildiği ve eşsiz deneyimler sunan pek çok sayıda ülke bulunmaktadır. İşte haberin detayları...

En ucuz sıfır otomobil fiyatları belli oldu! İşte herkesin merak ettiği o liste...

Bir çok otomobil markası yeni kampanyalı fiyatlarını açıklamasının ardından vatandaşlar heyecanlandı. Araba almak isteyen binlerce kişi en ucuz otomobillerin hangisi olduğunu araştırıyor. İşte herkesin merak ettiği o liste...

Linea'nın yerine çıktı! Fiat yeni aracını tanıttı: Türkiye fiyatı çok uygun

Fiat, yeni modelini tanıttı. Türkiye yollarında boy gösterecek olan Fiat Cronos, Egea’dan çok daha ucuz fiyattan satışa çıkarılacak. İşte tüm detaylar…

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor!

Türkiye'de son zamanlarda birçok kişinin tercih ettiği Chery markasının ekim ayı fiyatları göreni şaşkına çeviriyor. Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor! Peki, Chery Ekim ayı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.

Honor’dan çok ucuz telefon! İşte fiyatı ve özellikleri

Honor Play 40S Çin'de tanıtıldı. Snapdragon 480+'dan gücünü alan akıllı telefon, uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

BMW İX Serisi’nde şok fiyat! En ucuz İX modeli belli oldu!

BMW’nin İX Serisi kapsamında yer alan İX, İX1 ve İX3 modellerinin yeni fiyatları açıklandı. Aynı zamanda, en ucuz İX modeli de belli oldu.

Otomobilden ucuz prefabrik evlere talep arttı! 3+1, 2+1, 1+1 prefabrik evler ne kadar?

Artan döviz kurunda sonra birçok kalemde zamlar peş peşe geldi. Bu zamlardan en çok ise otomobil ve konut piyasası etkilendi. Bu kapsamda ucuz prefabrik evlere talep arttı. 

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

Şok'ta 1 litre ayçiçek yağı 37.50 TL 'ye düştü! Raflar boşalmadan acele edin

Mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemelerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan berri gündemdeki yerini koruyor. Vatandaş ise marketleri takip edip ucuz ayçiçek yağını alma peşinde. İyi haber ise Şok marketten geldi.

şok ucuz Haberi

şok ucuz

Şok market bu hafta yayınladığı yeni katalogların yanı sıra yapacağınız 25 TL ve üzeri tutarındaki alışverişlerinizde şampuandan kahveye pek çok üründe indirim yaptı.

25 TL ve üzeri alışverişlerinizde yararlanacağınız indirimli fiyatlar stoklarla sınırlı olup, kampanya 8 Ekim’den itibaren geçerlidir.Peki Şokta hangi üründe ne kadar indirim var? İşte Şok market  2022 fiyat listesi..

ŞOK MARKET 25 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞ KAMPANYASI EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

Bingo Soft Yumuşatıcı Çeşitleri 960 Ml 25 Tl ve üzeri alışverişinize Bingo Soft Yumuşatıcı Çeşitleri 960 Ml 23 TL !

Jacobs Monarch Gold Kahve 100 Gr 25 TL ve üzeri alışverişinize Jacobs Monarch Gold Kahve 100 Gr 33 TL !

Fanta ve Sprite 4x1 Lt 25 Tl ve üzeri alışverişinize Fanta ve Sprite 4x1 Lt 34 TL !

Uni Baby Aktif...