27 / 04 / 2024

Şok’tan uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Şok 24/27 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok’tan uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Şok 24/27 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok market bu hafta yayınladığı yeni kataloğa birbirinden uygun fiyatlı çeyizlik ürünler sizleri bekliyor.



Şok market bu hafta yeni yayınladığı katalogla karşımızda. İçerisinde çeşit çeşit ürünlerin yer aldığı katalog 21-27 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Katalogda özellikle indirimli çeyizlik ürünler, küçük ev aletleri dikkat çekiyor. Buharlı ütüden ocaklı fırına, saç kurutma makinesinden el blendırına kadar çeşit çeşit çeyizlik ürünler 21 Eylül Çarşamba gününden itibaren Şok marketlerde.

Uygun fiyatlardan faydalanmak için şok marketlerin mağazalarını ziyaret edebilir veya Cepte Şok uygulamasına girerek sipariş verebilirsiniz. Bilmekte fayda var, katalogda yer alan ürünlerde mağazalarda yer alan her bir ürün, ürün gönderilen mağaza için en az 1 adet stok ile sınırlanmıştır.

Ayrıca 21-27 Eylül tarihleri arasında Şok marketlerde temizlik ürünlerinde yüzde 25 indirim var. Mevcut indirimlere saç bakım kategorisinden saç boyası da dahil. Marka olarak ise, Hope marka saç boyalarında yüzde 12 indirim mevcut.

Peki başka hangi ürünler indirimde? Şok’ta hangi ürünler indirime girdi? İşte Şok market 24-27 Eylül 2022 fiyat listesi..


Geri Dön