24 / 04 / 2024

Şok'tan dev indirim! Kuruyemiş, Finish Quantum Ultimate, Çikolata, Yulaf, Yumuşatıcı... 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Şok'tan dev indirim! Kuruyemiş, Finish Quantum Ultimate, Çikolata, Yulaf, Yumuşatıcı... 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan ŞOK, haftanın belirli günleri arasında seçili birçok ürüne indirim uyguladı. Bu indirimler ise ŞOK haftanın yıldızları olarak belirlendi! Peki, ŞOK'ta bu hafta indirimli ürünler hangileri, fiyatları kaç TL oldu? İşte 27 Haziran 2022 ŞOK kampanyalı



Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan ŞOK, haftanın belirli günleri arasında seçili birçok ürüne indirim uyguladı. Bu indirimler ise ŞOK haftanın yıldızları olarak belirlendi!

ŞOK'un haftalık indirimi olarak tanınan "Aman Kaçırma" kataloğunda yayımlandı! ŞOK  pek çok ürününe "Aman Kaçırma" kataloğunda yer verdi. Aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünlerine dev indirimler düzenledi! Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan ŞOK'da haftanın fırsat ürünleri açıklandı!

ŞOK'un hayata geçirdiği bu kampanya ürünleri arasında yok yok! Birçok temel gıda ürününe indirim yapan ŞOK, bu hafta da müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başardı.

 Şok tan dev indirim! Kuruyemiş, Finish Quantum Ultimate, Çikolata, Yulaf, Yumuşatıcı... 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

ŞOK;  Süt, kaşar peyniri, tereyağ, puding, indomie hazır noodle, makarna sosu, yulaf, krem fıstık, Moret hindi füme, cips çeşitleri, nescafe classic+Coffe Mate, kuruyemiş, RedBull, Stroopwafels Karamel Dolgulu Waffle, Ülker Dankek Lokmalık,  Schweppes Mandalina gibi vatandaşlar tarafından çok beğenilen ürünlere indirim uyguladı.

ŞOK'un imza attığı bu kampanyada uygulanan indirimin oranı ise yüzde 30'u buldu! ŞOK tarafından hayata geçirilen bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken indirimli ürünleri stoklar tükenmeden 28 Haziran'a kadar satın almak.

Peki, ŞOK'ta bu hafta indirimli ürünler hangileri, fiyatları kaç TL oldu? İşte 27 Haziran 2022 ŞOK kampanyalı ürünler fiyat listesi...


Geri Dön