29 / 03 / 2024

Somuncu Grup Zirvepark'ta 120 ay vade imkanı!

Somuncu Grup Zirvepark'ta 120 ay vade imkanı!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.




Somuncu Grup tarafından inşa edilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark, Yaza Özel Kampanyasıyla birlikte hem oturumcuya hem de yatırımcıya kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde O'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor. Projenin yüzde 70'inin yeşil alana ayrıldığını söyleyen Adnan Dutak "Zirvepark Konya için standartları farklılaştıran bir proje. 

Değişen yaşam biçimlerine uygun olarak inşa edilen her daire kendine özel bir mimariye sahip. Konya'da bir ilk olan uygulama sayesinde mekanlar metrekarelerle sınırlandırılmıyor. Mimarisi, ünlü mimarlık ofisi Tago Mimarlık tarafından tasarlanan projenin en belirgin özelliği, yaşam tarzları farklı ailelere farklı metrekarelerdeki konut alanları sunması. 


Böylelikle de alım gücü olarak her bütçeye hitap etmesi. Tüm bu kararların arsa aşamasında araştırılarak verildiği bu proje, insana saygıyı esas alan bir projedir. Aslına bakarsanız işimizin özünde ev satın alma kararı verirken seçici davranan aileleri güvenilir bir marka çatısı altında ev sahibi yapmak yatıyor. İşte bu yüzden herkesin Zirve'de yerini alabilmesi adına yaz ayına özel bir kampanya başlattık. Hazırladığımız bu kampanyada Akbank ve Türkiye Finans ile peşinatsız, yılbaşında ara ödeme ile ev sahibi olma şansı bulunuyor. Üstelik 120 aya varan vade imkanı ve yüzde O'dan başlayan oranlarla." diye konuştu. Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1,3+1,4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneğin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor


Zirvepark Konya İletişim Bilgileri

Tel: 444 9 766 

Web: www.konyazirvepark.com


Merhaba


Geri Dön