18 / 04 / 2024

Konya Zirvepark projesi

Konya Zirvepark projesi

Zirvepark, konut satın almak ve yılı karlı kapatmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 4+1 dairelerde geçerli olan kampanya kapsamında 4 yıl vade ve + 1 yıl taksit erteleme olanağı bulunuyor.

Somuncu Grup Zirvepark'ta 120 ay vade imkanı!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Konya Zirvepark çevreci bina özelliğiyle dikkat çekiyor!

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Ayrıca Zirvepark'ın her dairesinde yer alan geniş balkonu sayesinde tüm aile bir arada keyifli vakit geçirebilecek.

Konya Zirvepark'ın örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'ın örnek dairesi görücüye çıkıyor. 14 Haziran tarihi itibariyle örnek daire ve satış ofisi meraklılarını ağırlamaya başlayacak.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

TOKİ Konya projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 127 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... 127 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projesi ihalesi...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tam 216 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Konya 2023 projesi için beklenen tarih geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan tam 216 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı... Bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya Karapınar projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Konya projesi için tarih resmen belli oldu! Sadece bir ilçedeki 216 konutu aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece bir ilçedeki 216 konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 198 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

TOKİ Konya 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 198 yeni konutu aman kaçırmayın... 

TOKİ Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi! 258 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi... 258 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tam 198 konut ve 3 dükkanlık yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi kapsamında 198 yeni konut ve 3 dükkan inşa edilecek. Projenin ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Konya Derbent’te 63 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Derbent Projesi’nin ihalesi için start verdi. İşte ayrıntılar…

Konya Zirvepark projesi Haberi

Konya Zirvepark projesi


Konya'da konut anlayışını değiştirme hedefiyle yola çıkan Zirvepark, konut satın almak ve yılı karlı kapatmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 4+1 dairelerde geçerli olan kampanya kapsamında 4 yıl vade ve + 1 yıl taksit erteleme olanağı bulunuyor. 

Kampanyanın 60 aylık vade oranları için geçerli olduğunu belirten Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dııtak "Somuncu Grup olarak 2014 yılı içerisinde müşterilerimize özel pek çok kampanya düzenledik. Doğa ile iç içe bir yaşam sunan projemizin son kampanyasında ise vade erteleme ve taksit olanağı bulunuyor. Zirvepark'ta yılın son fırsatlarından faydalanan herkes 2014'iı hem karlı hem de mutlu kapatabilir."diye konuştu. 

Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1,3+1,4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneğin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina...