28 / 03 / 2024

Konya Zirvepark Evleri'nde 1 yıl taksit erteleme imkanı!

Konya Zirvepark Evleri'nde 1 yıl taksit erteleme imkanı!

Zirvepark, konut satın almak ve yılı karlı kapatmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 4+1 dairelerde geçerli olan kampanya kapsamında 4 yıl vade ve + 1 yıl taksit erteleme olanağı bulunuyor.




Konya'da konut anlayışını değiştirme hedefiyle yola çıkan Zirvepark, konut satın almak ve yılı karlı kapatmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 4+1 dairelerde geçerli olan kampanya kapsamında 4 yıl vade ve + 1 yıl taksit erteleme olanağı bulunuyor. 

Kampanyanın 60 aylık vade oranları için geçerli olduğunu belirten Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dııtak "Somuncu Grup olarak 2014 yılı içerisinde müşterilerimize özel pek çok kampanya düzenledik. Doğa ile iç içe bir yaşam sunan projemizin son kampanyasında ise vade erteleme ve taksit olanağı bulunuyor. Zirvepark'ta yılın son fırsatlarından faydalanan herkes 2014'iı hem karlı hem de mutlu kapatabilir."diye konuştu. 

Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1,3+1,4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneğin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor


Rasyonel Haber


Geri Dön