20 / 04 / 2024

konya zirvepark evleri fiyat

konya zirvepark evleri fiyat

Zirvepark, konut satın almak ve yılı karlı kapatmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 4+1 dairelerde geçerli olan kampanya kapsamında 4 yıl vade ve + 1 yıl taksit erteleme olanağı bulunuyor.

Somuncu Grup Zirvepark 18 Aralık'ta görücüye çıkıyor! Yeni proje!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı vizyoner kimliğiyle tanınan Somuncu Grup, Konya’da ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açacak konut projelerine bir yenisini daha ekliyor. Uzun süredir konuşulan Zirvepark projesi 18 Aralık’ta görücüye çıkıyor...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

Konya Turgutreis Evleri'nin temeli atıldı!

Konya'da Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri'nin temel atma töreni önceki gün gerçekleşti. 

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonuçları isim isim tam liste!

Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonuçları isim isim tam liste ve proje detayları...

Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonucu 12.10.2021!

Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonucu 12.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonucu 12.10.2021 ve proje detayları...

Konya Meram Turgutreis Evleri'ne rekor başvuru!

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nde başvuru süreci devam ediyor. Son başvuruların yarın yapılacağı projede başvurular rekor seviyeye ulaştı. 

Meram Uluırmak Evleri için son 2 gün!

Konya Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön başvurular 30 Kasım'da sona eriyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayan başvurular 2 gün sonra bitecek.

Meram Aksinne Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifinin temeli gerçekleştirilen tören ile atıldı. 

Meram Aksinne Evleri için kuralar çekildi!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından inşa edilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi’ne ön başvuruda bulunanlar arasından kura çekildi.

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları!

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Günde 42 TL'ye ev sahibi olunan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz. Fiyatların 178 bin 500 TL'den başladığı Seha Vadi Evleri, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ne komşu konumda yükseliyor. 

Konya’da emlakçılar için kırmızı liste!

Konya'da 113 evi, 'fuhuş yapıldığı gerekçesiyle' mühürleyen polis, evleri kiralayanların listesini de emlakçılara dağıttı ve "Bu kişilere ev vermeyin." dedi.

konya zirvepark evleri fiyat Haberi

konya zirvepark evleri fiyat


Konya'da konut anlayışını değiştirme hedefiyle yola çıkan Zirvepark, konut satın almak ve yılı karlı kapatmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 4+1 dairelerde geçerli olan kampanya kapsamında 4 yıl vade ve + 1 yıl taksit erteleme olanağı bulunuyor. 

Kampanyanın 60 aylık vade oranları için geçerli olduğunu belirten Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dııtak "Somuncu Grup olarak 2014 yılı içerisinde müşterilerimize özel pek çok kampanya düzenledik. Doğa ile iç içe bir yaşam sunan projemizin son kampanyasında ise vade erteleme ve taksit olanağı bulunuyor. Zirvepark'ta yılın son fırsatlarından faydalanan herkes 2014'iı hem karlı hem de mutlu kapatabilir."diye konuştu. 

Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1,3+1,4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneğin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina...