20 / 04 / 2024

Konya Zirvepark çevreci bina özelliğiyle dikkat çekiyor!

Konya Zirvepark çevreci bina özelliğiyle dikkat çekiyor!

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Ayrıca Zirvepark'ın her dairesinde yer alan geniş balkonu sayesinde tüm aile bir arada keyifli vakit geçirebilecek.





Somuncu Grup imzasıyla yükselen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'ın örnek dairesi ve Yazır satış ofisi düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneklerin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor. 


BARBEKÜ ALANI VE KIŞ BAHÇESİ 

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Ayrıca Zirvepark'ın her dairesinde yer alan geniş balkonu sayesinde tüm aile bir arada keyifli vakit geçirebilecek. Zirvepark'ta, toplantı odaları, PS3 oyun odası, ortak bir mutfak ve ankastre ürünlerinin sunulduğu gurnıe odası, gusto odası, süs havuzları, açık barbekü alanı ve kış bahçesi mevcut. 


Akşam


Geri Dön