26 / 04 / 2024

Vestel derin dondurucu az yer kaplama özelliğiyle dikkat çekiyor!

Vestel derin dondurucu az yer kaplama özelliğiyle dikkat çekiyor!

Vestel, iletişim çalışmalarını saha etkinlikleriyle sokağa taşımaya devam ediyor. Derin dondurucularını tanıtmak için semt pazarlarını ve alışveriş merkezlerini seçen Vestel, eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunuyor.




Vestel, “Türkiye Vestelleniyor” sloganı etrafında şekillendirdiği iletişim çalışmalarını saha etkinlikleriyle sokağa taşımaya devam ediyor. Derin dondurucularını tanıtmak için semt pazarlarını ve alışveriş merkezlerini seçen Vestel, eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunuyor. 

Vestel’in derin dondurucu standındaki pazarcılar birbirinden komik pazarcı manileriyle alışverişe gelenleri gülümsetirken bir yandan da ayıklanmış ve dondurulmuş bezelye hediye ediyor, meyve suyu ikram ediyorlar. Vestel, kışa hazırlık yapan ev hanımlarının bolca stok yapmaya başladığı dönemde başlattığı kampanya kapsamında pazarcıların fiyat tabelalarına, kese kağıtlarına ve pazarın her yerine “Meyvenin sebzenin tazesi buradan alınır, Vestel derin dondurucularda taze taze saklanır” mesajları yerleştiriyor. 


100 kilogram taze bezelye ayıkladılar, 3 ton meyve sıktılar 

Vestel, pazarlardaki derin dondurucu standını ziyaret edenlere hediye etmek üzere bugüne kadar 100 kilo taze bezelye ayıkladı. Vestel, stand ziyaretçilerine Mix&Go Blender’da hazırlayıp ikram ettiği taze meyve suları içinse 3 ton meyve kullandı. 

Standa gelenlere, satın aldıkları meyve ve sebzeleri uzun süre taze bir şekilde saklayabilmeleri için gerekli ipuçlarını veren Vestel ekibi, alışverişe çıkanların yüklerini hafifletmek için etkinliğe özel tasarlanmış pazar çantaları da hediye ediyor. Vestel, derin dondurucu etkinliğiyle bugüne kadar İstanbul’da Avcılar ve Pendik pazarlarında, Eskişehir’de Neo AVM’de, Ankara’da Mamak pazarında, Hatay’da İskenderun pazarında ve Manisa’da Vestel City’de tezgah kurdu. 


Her eve ve ihtiyaca uygun derin dondurucu 

A+ enerji sınıfına ait Vestel 6 çekmeceli derin dondurucu hem düşük enerji tüketimi hem de az yer kaplama özelliğiyle dikkat çekiyor. Dar mutfaklar için ideal Vestel 6çekmeceli derin dondurucu, kullanıcıların eğilmeden ve yorulmadan sakladıkları ürünlere ulaşmasını sağlıyor. Vestel 6 çekmeceli derin dondurucu, açılış yönü değiştirilebilir kapısı sayesinde yer kullanımına da esneklik getiriyor. 63 santimetre derinlik ve 54 santimetre genişliğe sahip çekmeceli derin dondurucular küçük alanlarda kolaylık yaratıyor. 

Vestel’in sandık tipi derin dondurucusu ise geniş mutfaklara hitap ediyor. Sandık tipi derin dondurucularda büyük hacimli yiyecekler rahatça saklanabiliyor. A+ ve A++ enerji sınıfı ürünlerle, 140 litreden 400 litreye kadar değişen hacimlerle her tür kullanıma olanak veriyor. Vestel çekmeceli derin dondurucular 689 TL’den, sandık tipi derin dondurucular ise 879 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Dünya


Geri Dön