23 / 04 / 2024

somuncu grup zirvepark

somuncu grup zirvepark

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Ayrıca Zirvepark'ın her dairesinde yer alan geniş balkonu sayesinde tüm aile bir arada keyifli vakit geçirebilecek.

Somuncu Grup Motto Residence'ın ön talep süreci başladı!

Somuncu Grup'un hayallerinin peşinden koşan ve standartlara bağlı kalmayanlar için tasarladığı yeni konut projesi Motto sıra dışı mimarisi ve sky-house konsepti ile prestijli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.

Konya Mozaik Park'ta daire satışları devam ediyor!

SOMUNCU Grup'un yeni projesi Mozaik Park, butik konseptli ve mimarisiyle Konya'daki konut sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Projenin, ailelerin tercihi olma sebebi ise geniş dairelerden oluşması.

Karatay Mozaik Park daire fiyatları!

Karatay Mozaik Park projesi Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Projenin inşa çalışmaları 2014 yılı yaz aylarında başlandı. Karatay Mozaik Park daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Karatay ödeme seçenekleri!

Mozaik Park Karatay 1+1 daireler 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Mozaik Park Karatay ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Karatay iletişim bilgileri!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Mozaik Park Karatay projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Mozaik Park Karatay iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Konya projesinde 1+1 daireler 94 bin TL'den başlıyor!

Konya İli'nin Karatay İlçesi'nde yer alan Mozaik Park projesi Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde oluşuyor. Mozaik Park Konya projesinde 1+1 daireler 94 bin TL'den başlıyor.

Mozaik Park Konya projesinin lansmanı yarın!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Mozaik Park Konya projesi daireleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Mozaik Park Konya projesinin lansmanı yarın yapılması planlanıyor.

Paşapark Selçuklu Hotel Sign of the City Awards'ta finale kaldı!

Somuncu Grup, Sign of the City Awards'ta Paşapark Selçuklu Hotel & Residence projesi ile “ En iyi rezidans ” kategorisinde finale yükselen firmalardan biri oldu.

Zirvepark'ta satışların yarısından fazlası tamamlandı!

Somuncu Grup tarafından Konya Yazır’da inşa edilen Zirve Park hızla yükselmeye devam ediyor. İnşaatının yüzde 50’den fazlası tamamlanan dairelerin yarısından fazlasının satışı da gerçekleşmiş durumda.

Zirvepark'a komşu ile gelen kazanıyor!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle ve düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Somuncu Grup, çok konuşulacak yeni bir kampanyaya daha imza attı. Zirvepark'a komşu ile gelen kazanıyor.

Zirvepark'ta günde 99 TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Hayata geçirdiği farklı projelerle dikkat çeken Somuncu Grup, Zirvepark projesiyle günde 99 TL’ye ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 3+1 dairelerde geçerli olan kampanya ile peşinatsız ve yılbaşında ara ödemeyle Zirve’de ev sahibi olmak mümkün.

Konya Zirvepark'ın yüzde 70'i yeşil alandan oluşuyor!

Özellikle son dönemlerde aileler suyun ve yeşilin çok olduğu projeleri tercih ediyor. Somuncu Grup tarafından inşaat edilen Zirvepark’ta yeşil alanlarıyla birlikte yatırımcıların çok tercih ettiği projeler arasında yer alıyor.

Somuncu Grup Zirvepark'ta 120 ay vade imkanı!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

somuncu grup zirvepark Haberi

somuncu grup zirvepark



Somuncu Grup imzasıyla yükselen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'ın örnek dairesi ve Yazır satış ofisi düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneklerin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor. 


BARBEKÜ ALANI VE KIŞ BAHÇESİ 

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Ayrıca Zirvepark'ın her dairesinde yer alan geniş balkonu sayesinde tüm aile bir arada keyifli vakit geçirebilecek. Zirvepark'ta, toplantı odaları, PS3 oyun odası, ortak bir mutfak ve ankastre ürünlerinin sunulduğu gurnıe odası, gusto odası, süs havuzları, açık barbekü alanı ve kış bahçesi...