29 / 03 / 2024

Son dakika! Dolar/TL'de sert düşüş!

Son dakika! Dolar/TL'de sert düşüş!

Dolar kuru zirvesini 8,88'e kadar taşıdı ve bugün 8,65 bandında olan dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun mesajlarından sonra 8.60'ların altına düştü.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası'nın faiz oranlarını indirmesi gerektiğini söyledikten sonra, illikit piyasada 8,5 seviyelerinden 8,88'e yükselen dolar/TL bugün 8,60'ın altına düştü.

Son dakika! Dolar/TL de sert düşüş!

Sputniknews'de yer alan habere göre; gecenin ilerleyen saatlerinde 8.65 seviyelerinde dengelenen dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun yatırımcı toplantısında "Politika faizini gerçekleşmiş ve beklenen enflasyonun üzerinde oluşturmayı sürdüreceğiz" mesajlarından sonra 8.60 seviyesinin altına düştü.

Dün gece 10.76 ile rekor yenileyen euro/TL ise dolar/TL ile benzer grafik çiziyor. 

Dolar/TL tarihi zirvesini gördü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön