25 / 04 / 2024

Dolar/TL tarihi zirvesini gördü!

Dolar/TL tarihi zirvesini gördü!

Dolar/TL, haftanın üçüncü işlem gününe hareketli başladı. Dolar kuru yeni gününde de yukarı yönlü seyrine devam ederek 8,63 bandında işlem görüyor.



Dolar kuru, dünkü verilere bakıldığında en düşük 8,4725,  en yüksek ise 8,5419 seviyelerini gördü ve günü yüzde 0,6 artışla 8,5370 seviyesinden kapattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, bugün 8,7738 ile zirveye çıkarken saat 10:20 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 1 üzerinde 8,62 liradan işlem görüyor.

Dolar/TL tarihi zirvesini gördü!

Avro/TL, yüksek seviyesini 10,7119'a taşıdı ve ardından şu dakikalarda dünkü kapanışa kıyasla yüzde 0,9 artışla 10,5380'den, sterlin/TL de yüzde 1 yükselişle 12,2010'dan  satışa sunuluyor.

Dolar endeksi ise yüzde 0,1 değer artışıyla 90 kritik seviyesinin hemen altında seyrediyor.

Dolar/TL tarihi zirvesini gördü!

Analistler, ekonomik aktivitedeki toparlanma ile enflasyon endişeleri arasındaki kararsız fiyatlamanın gelişmekte olan ülke para birimleri üzerindeki baskıyı artırdığını ve Türk lirasındaki olumsuz ayrışmanın devam ettiğini belirttiler.

Dolar kuru bugün ne kadar oldu?

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön