29 / 03 / 2024

Son dakika gelişmesi! Merkez Bankası faiz kararını resmen açıkladı!

Son dakika gelişmesi! Merkez Bankası faiz kararını resmen açıkladı!

Piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), faiz kararı bugün saat 14:00'da resmen açıklandı.



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), faiz kararını daha önceki 14.00'te açıkladı. Merkez Bankası bir önceki faiz oranını  150 baz puan düşürerek yüzde 10,5 seviyesine çekmişti. Piyasalar kasım ayında da bankanın bir kez daha faiz indirimine gitmesini bekliyordu. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası kasım ayı faiz kararı ne oldu son dakika? 

Merkez Bankası faiz kararı, piyasaları yakından takip eden yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyordu. Döviz yatırımı bulunan birçok vatandaşın, Merkez Bankası'nın PPK faiz toplantısında kasım ayına yönelik vereceği karar kritik öneme sahip. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön