25 / 04 / 2024

Son dakika haberi! Gram altında beklenmedik hamle!

Son dakika haberi! Gram altında beklenmedik hamle!

Altın piyasası son haftalarda yükselişe geçerek yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Bugün ise spot altın fiyatı, son bir ayın en düşük seviyelerine düşerken, gram altın da bugün 500 liranın altına düştü.



Bu hafta küresel piyasaların gündeminde merakla beklenen, Fed tarafından çarşamba akşamı açıklanacak olan fazi kararı var.

Dünya Gazetesi'nden Hüseyin Koyuncuoğlu'nun haberine göre Fed,'in  kararı açıklanana kadar, Fed'in varlık alımlarını azaltma düşüncesi piyasalar üzerinde baskı unsuru olarak kalacak. Bu tablonun oluşmasından kaynaklı olarak spot altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Spot altının ons fiyatında ise bugün yüzde 1'in üzerinde gerileme gerçekleşerek 1.855 doların da altına düştü. Böylelikle uzun zamandır görülmemiş olan spot altın fiyatlarında 19 Mayıs tarihinde bu yana en düşük seviyeler görüldü.

Son dakika haberi! Gram altında beklenmedik hamle!

Gram altın fiyatları da dolar/TL kurundaki düşüşten etkilenerek paralel olarak gerileme başladı. Haziran ayının  başında 530 liraya kadar çıkarak yatırımcısının yüzünü güldüren gram altın bugün 500 liranın altına çekildi. Bunun yanında çeyrek altın 810 liradan, Cumhuriyet altını ise 3.228 liradan satışa sunuluyor.

Gram altın gitti, yarım gramlık altın geldi!

Altın fiyatlarında son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön