25 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında son durum!

Altın fiyatlarında son durum!

Koronavirüs salgını sürecinde yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen altın, aşı haberlerinden sonra düşüşe geçti. Altının gramını belirleyen altının onsu yeni işlem gününe 894 lira seviyelerinde başladı.



Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, haftanın üçüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. 

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; altın fiyatları, hafta boyunca ons altın fiyatındaki yükselişle beraber yukarı yönlü hareket etti. Ons altın bin 900 dolar seviyelerinde işlem gürürken bin 894 dolarlara geriledi ve diğer altın türlerini de etkiledi.

Geçtiğimiz hafta dalgalı bir seyir göstererek  yükselişle  kapatan çeyrek altın güne 862 liradan başladı. Peki, yükseliş seyri gösteren altın fiyatlarında son durum ne? İşte 9 Haziran 2021 altın piyasasında son veriler…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün 522 liradan işlem görüyor. Gram altında şu an itibarıyla biraz düşüş yaşanıyor.

Altın fiyatlarında son durum!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı bugün 842,90 lira iken satış fiyatı ise 862,10 lirada konumlanmış durumda. 

Altın fiyatlarında son durum!

CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

Geçtiğimiz günlerde alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın üstüne çıkan Cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 3.342,70 lira satış fiyatı ise 3.424,70 lira.

Altın fiyatlarında son durum!

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı yeni işlem gününde 1.672,90 lira iken satış fiyatı ise 1.719,10 liradan işlem gürüyor.

Altın fiyatlarında son durum!

22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

22 ayar bilezik bugün alış fiyatı 473,54 satış fiyatı ise 476,65 liradan işlem görüyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön