19 / 04 / 2024

Soner Sarıkabadayı kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı!

Soner Sarıkabadayı kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı!

Baba olmak için heyecanlanan Soner Sarıkabadayı orman içinde kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı.



Şarkıcı Soner Sarıkabadayı önceki akşam düzenlenen ‘Altın Zirve Kariyer Ödülleri’ töreninde üç ödül birden aldı. Posta'da yer alan habere göre, ‘Yılın En İyi Erkek Pop Müzik Sanatçısı’, ‘Yılın En İyi Klibi’ ve ‘Yılın En İyi Şarkısı’ ödüllerine layık görüldü. 2018 yılında aşk yaşamaya başladığı Kolombiyalı model Madelein Camelo Lopez’in hamileliğinin 6’ncı ayına girdiğini belirten şarkıcı, “Açıkçası ben daha çok heyecanlıyım. Oğlumuzun hangimize benzeyeceğini merak ediyorum” diye konuştu.

 

Nikah villanın bahçesinde


Soner Sarıkabadayı şunları söyledi: “Madelein’in zaman zaman aşermeleri oluyor. Bunlar tatlı yorgunluklar ama. Bebeğimizin tekmelerini hissedince gözlerimin içi gülüyor. Çok zorluk yaşamadık. Oğlumuza babamın (Hasan) adını koyacağız. Madelein de bir İspanyol ismi düşünüyor.”

Soner Sarıkabadayı doğacak çocuğu için adres de değiştirdi. Sarıkabadayı Zekeriyaköy’de orman içinde bir villa kiraladı. Kesenin ağzını açtı ve sadece dekorasyona 200 bin lira harcadı. Nikah da önümüzdeki günlerde villanın bahçesinde kıyılacak.

Ünlüler milyonlarını yazlıklara yatırdı!


Geri Dön