24 / 04 / 2024

Soner Sarıkabadayı nerede oturuyor

Soner Sarıkabadayı nerede oturuyor

Baba olmak için heyecanlanan Soner Sarıkabadayı orman içinde kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

E-Devlet nerede oy kullanacağım? Hangi okulda oy kullanacağım?

Seçmen kaydı sorgulama işlemi aktif bir şekilde devam etmektedir. Nerede oy kullanacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar hemen arama motorlarına sarıldı. İşte detaylar!

Nif Erbek nerede?

Nif Erbek nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar sarışa çıktı...

Soner Sarıkabadayı kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı!

Baba olmak için heyecanlanan Soner Sarıkabadayı orman içinde kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı.

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı belirtmemesi üzerine site sakinleri tarafından yönetime uyarı yapılmıştı. Konuya ilişkin kooperatiften açıklama geldi...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde 4 milyon TL'lik vurgun iddiası!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı hakkında bilgilendirilmemeleri tartışmalara neden oldu...

TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Sarıçam 2019 nerede?TOKİ Adana Sarıçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Sarıçam 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Adana Sarıçam 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Apec Uskumruköy nerede?

Apec Uskumruköy projesi Apec Yapı imzasıyla İstanbul Sarıyer ilçesinde Uskumruköy Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Apec Uskumruköy nerede?

Mevsim İstanbul Evleri nerede?

Sarılar İnşaat tarafından inşa edilen Mevsim İstanbul projesi, 10 katlı üç blokta, 187 daireden oluşuyor. Peki, Mevsim İstanbul Evleri nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Adana'nın imar sorunu Fatma Güldemet Sarı ile görüşüldü!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,12 aydır bekletilen Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatmagül Demet Sarı'ya bilgi verdiklerini söyledi.

Soner Sarıkabadayı nerede oturuyor Haberi

Soner Sarıkabadayı nerede oturuyor

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı önceki akşam düzenlenen ‘Altın Zirve Kariyer Ödülleri’ töreninde üç ödül birden aldı. Posta'da yer alan habere göre, ‘Yılın En İyi Erkek Pop Müzik Sanatçısı’, ‘Yılın En İyi Klibi’ ve ‘Yılın En İyi Şarkısı’ ödüllerine layık görüldü. 2018 yılında aşk yaşamaya başladığı Kolombiyalı model Madelein Camelo Lopez’in hamileliğinin 6’ncı ayına girdiğini belirten şarkıcı, “Açıkçası ben daha çok heyecanlıyım. Oğlumuzun hangimize benzeyeceğini merak ediyorum” diye konuştu.

Nikah villanın bahçesinde


Soner Sarıkabadayı şunları söyledi: “Madelein’in zaman zaman aşermeleri oluyor. Bunlar tatlı yorgunluklar ama. Bebeğimizin tekmelerini hissedince gözlerimin içi gülüyor. Çok zorluk yaşamadık. Oğlumuza babamın (Hasan) adını koyacağız. Madelein de bir İspanyol ismi düşünüyor.”

Soner Sarıkabadayı doğacak çocuğu için adres de değiştirdi. Sarıkabadayı Zekeriyaköy’de orman içinde bir villa kiraladı. Kesenin ağzını açtı ve sadece dekorasyona 200...