23 / 04 / 2024

Sotheby's International Realty iki yeni ofisle büyüyor!

Sotheby's International Realty iki yeni ofisle büyüyor!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul satış ve danışmanlık markası olan Sotheby's International Realty, Virjin Adaları ve Güney Kaliforniyada açılan ofisleriyle büyümesine devam ediyor



Dünyanın en prestijli gayrimenkul satış ve danışmanlık markası olan Sotheby's International Realty, Virjin Adaları ve Güney Kaliforniyada açılan ofisleriyle büyümesine devam ediyor. Sothebys International Realty, açılan yeni ofisleriyle tüm dünya genelinde 43 ülkede 580 ofise ulaşmış oldu.

Sothebys International Realty, arka arkaya açtığı ofisleriyle büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Baltık Ülkelerine lüks gayrimenkul konusunda hizmet vermek için Taninde açılan ofisten sonra son olarak zincire Virjin Adaları ile Güney Kaliforniyada açılan ofisler dahil oldu.

Sothebys International Realty; geniş network ağı, dünyadaki tüm ofislerin elinde bulunan portföylere tüketicilerin anında ulaşabilmesi, kişiye özel sunulan ve ana prensipleri güvenilirlik, müşteri memnuniyeti, gizlilik olan lüks ve kaliteli gayrimenkul hizmetleri ile dikkat çekiyor.

Turkey Sothebys International Realty, büyüme ivmesiyle tüm dünyanın dikkatini çekiyor
Aralık 2010da Hitay Yatırım Holdingin girişimiyle Türkiye pazarına giren Sothebys International Realty, uluslararası düzeyde sunduğu kişiye özel gayrimenkul hizmetleri ve değeri 600 milyon $a ulaşan portföyü ile kısa sürede hem yerli, hem de yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Yabancı yatırımcıların Ege ve Akdeniz bölgelerine gösterdiği yoğun ilgiden ötürü 2.ofisini geçtiğimiz Haziran ayında Bodrumda açan Turkey Sothebys International Realtyde hedef, 5 yıl içinde bu sayıyı 10a çıkartmak.


Geri Dön