28 / 03 / 2024

Soyak, 2012'de Ali Taran'ın tasarladığı logoyu kullanacak!

Soyak, 2012'de Ali Taran'ın tasarladığı logoyu kullanacak!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde güven ve kalitenin temsilcisi Soyak; 50. kuruluş yılında kurum kimliği değişikliğine giderek logosunu yeniledi



 

Faaliyet gösterdiği her sektörü farklı renklerle logosuna taşıyan Soyak; yeni yıla yenilenen bir kimlikle merhaba diyecek.

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak, 50. kuruluş yılı çalışmaları kapsamında kurum kimliği değişikliğine giderek faaliyet alanlarını logosuna taşıdı.  Mavi rengin konut, kırmızının enerji, yeşilin çimento, turuncu rengin ise döküm sektörlerini temsil ettiği yeni logo; Soyak kalite ve güvencesinin tüm faaliyet alanlarında, başarılı çalışmalarla geleceğe taşındığını vurguluyor.

50 yıllık tarihi saygınlığını, kurumsal gücünü ve ilklerin öncüsü projelerini simgeleyen mevcut logosuna faaliyet alanlarının enerji ve dinamizmini farklı renklerle yansıtan Soyak; ayrıcalıklı duruşunu yeni logosunda da sergiliyor. Soyak, yenilenen logosu ile sürdürülebilir yaşam için sorumluluğunu yerine getirerek; lüksü, konforu, kaliteyi ve sağlamlığı, en güvenli ve modern şekilde sunmaya devam edeceğini anlatıyor.

Ünlü reklamcı Ali Taranın tasarladığı yeni Soyak logosu; 1 Ocak 2012 itibariyle kullanılmaya başlanacak.

 


Geri Dön