19 / 04 / 2024

Soyak, çalışanlarını tatile gönderiyor!

 Soyak, çalışanlarını tatile gönderiyor!

Soyak, gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde güven ve kalitenin temsilcisi olmaya devam ederken, satış ekibinde başarı gösterenleri motive etmek için kurduğu 3 ayrı kulüple çalışanlarını ödüllendiriyor



Her ay satış rakamlarına göre 100’ler Kulübü’ne girenlere bronz, 300’ler Kulübü’ne girenlere gümüş, 500’ler Kulübüne girenlere ise altın rozet takan Soyak, en iyi performansı göstereni tatile yollarken diğer kulüp üyelerine de çeşitli hediyeler dağıtıyor.


Soyak, mükemmellik modelini temel alan stratejisiyle iş süreçlerinde başarılı uygulamalara imza atmayı sürdürüyor. Her şeyin hesaplanıp, ölçülebildiği bir sistem ve çalışanlarla ilişkilerin yüksek seviyede sürdürüldüğü bir çalışma modelinin başarı ve mükemmeliyeti beraberinde getirdiğine inanan Soyak, gerçekleştirdiği performans değerlendirme çalışmaları ile üstün başarı gösteren çalışanlarını ödüllendiriyor. Her ay satış performanslarına göre başarı rozeti takılarak ödüllendirilen çalışanlar satış rakamlarına göre şirket içerisinde kurulan 100’ler, 300’ler ve 500’ler Kulüplerine dahil olarak çeşitli hediyeler kazanma imkanı buluyor. 



En iyi satış performansını yakalayan Soyak çalışanı 500’ler Kulübü’nde altın rozet ve iki kişilik tatil ile ödüllendirilirken, gümüş ve bronz rozete hak kazananlar da çeşitli hediyelere sahip oluyor. Soyak Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun,  motivasyon artışı hedefi ile gerçekleştirdikleri bu çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:


İş süreçlerimizde ve projelerimizde mükemmelliğe verdiğimiz önem kadar, kurumiçi çalışmalarımızda da mükemmellik modelini temel alarak hareket ediyoruz. Soyak’ın gücünün ve projelerimizin başarısının çalışanlarımızdan geldiğini biliyoruz. Onlara başarımızı sürdürülebilir kıldıkları ve lider konumumuzu korumamızı sağladıkları için her fırsatta teşekkürü bir borç biliyoruz.




Geri Dön