26 / 04 / 2024

Kripto varlıklar alarm veriyor! 30 günde yüzde 30 değer kaybetti. Çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkarıyor

Kripto varlıklar alarm veriyor! 30 günde yüzde 30 değer kaybetti. Çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkarıyor

Kripto varlık platformu Huobi’de tehlike çanları çalıyor. 30 günlük sure içinde yüzde 30 değer kaybeden şirket çalışanlarının da yüzde 20’sini işten çıkarmaya hazırlanıyor.



İflas eden, yüksek değer kaybeden kripto varlık platformlarına bir yenisi daha eklendi. Kripto varlık alım ve satış platformu Huobi de son zamanlarda sert düşüşler yaşıyor. Şirket çalışanlarının yaklaşık yüzde 20’sini işten çıkarmaya hazırlanıyor.

Her ne kadar şirketin temsilcisi Justin Sun, daha önce bu haberi yalanlamış olsa da şirketin sözcülerinden Kate Li, yeni bir açıklama yaparak şirketin kötü gidişatına açıklık getirdi.

Kate Li, “Ocak ayı piyasasının mevcut durumu nedeniyle çok zayıf bir ekiple devam edeceğiz” açıklaması yaptı.

Üstelik çalışanlara şimdiye kadarki çalışmalarının karşılığını ödemek dahi güçleşti. Huobi’nin çalışanların maaşlarını nakit para olarak değil, USDT ve USDC koinleriyle ödeyeceği açıklandı. Bu yönteme itiraz eden çalışanların ise işten çıkarılabileceği belirtilmişti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön