26 / 04 / 2024

Soyak Holding’in halk oylaması videosu yayında!

Soyak Holding’in halk oylaması videosu yayında!

European Business Awards 2013-2014 ödülleri programında Türkiye’yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer alan Soyak Holding’in videosu halk oylaması için yarışmanın web sayfasında yerini aldı...




European Business Awards 2013-2014 ödülleri programında Türkiye’yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer alan Soyak Holding’in videosu halk oylaması için yarışmanın web sayfasında yerini aldı.


Tümdünyadan herkesin katılımına açık olan halk oylamasında Soyak Holding’invideosu http://www.businessawardseurope.com sayfasında yer alıyor. Türkiye’yi temsil eden Soyak Holding’e oy vermek isteyen herkes buadres üzerinden oy kullanabilecek.


 


European Business Awards ödül programı kapsamında ülkemizdenseçilen 40 Ulusal Şampiyon’dan biri olan Soyak’ın yarışmanın ikinci aşamasıolan halk oylaması için hazırladığı tanıtım videosu 11 Kasım 2013 tarihinden itibarenyarışmanın internet sitesinde yer almaya başladı. Tüm dünyadan dileyen herkesinhttp://www.businessawardseurope.com adresinden oy kullanabileceği etkinlik, 2 Ocak 2014’e kadarsürecek.


 


European Business Awards ödül programının Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik(Environmental & Corporate Sustainability) kategorisinde Türkiye’yi temsiletme hakkını kazanan ve dünyanın pek çok itibarlı şirketiyle aynı kategorideyarışacak olan Soyak Holding’e oy vermek isteyenler internet sitesinde Country(Ülke) ya da Category (Kategori) bölümlerini tıklayarak videoyuizleyebilecekler ve ardından oy verme işlemini gerçekleştirebilecekler. Yarışmakurallarına göre 1 mail adresinden 1 defa oy kullanılabilecek.


 


Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik konusunda Soyak’ınyaptığı çalışmaları tanıtım videosunda anlatan Soyak Holding Kurumsal İletişimKoordinatörü F. Fatma Çelenk, Soyak Holding olarak European Business Awards’taTürkiye’yi temsilen ulusal finalistler arasında yer almaktan büyük heyecanduyduklarını belirterek, “Halk oylamasıve jürinin değerlendirmelerisonucunda 2013-2014 European Business Awards sonuçlarını heyecanla bekliyoruz” dedi.


 


Halk oylamasının yarışmanın en önemli bölümüolduğunu belirten European Business Awards’un CEO’su Adrian Tripp, geçen yıl 35 bin oy verildiğinibu sene 7 hafta boyunca bu rakamın çok üstünde katılım beklediklerini sözlerine ekledi.


 


European Business Awards, Avrupa'nın en parlak şirketlerinin dahil olduğu; temelinde yenilikçilik,iş mükemmelliği ve sürdürülebilirlik gibi üç farklı alanda şirketlerinyarıştığı bir ödül programı. Ödülprogramında, sorumlu hareket ederek faaliyet gösterdikleri alanda sosyal hayatıve çevreyi olumlu etkileyen aynı zamanda yenilikçi ve başarılı uygulamalarlagörünürlük ve gelişimlerini yükselten şirketler yarışıyor. Ödül programının ilkaşamasında ulusal şampiyonlar seçilirken bir sonraki aşamada şirketleruluslararası Ruban d’Honneur unvanı için yarışıyorlar. Geçen sene yarışmayakatılan 28 Avrupa birliği üyesi ülke ( Türkiye, Ermenistan, Gürcistan veKazakistan’da dahil) şirketlerinin toplam iş hacmi 1 Trilyon Avro’ya ulaştı.İnsan kaynağı olarak bakıldığında bu şirketlerde toplamda 2.7 milyon insanaistihdam sağlanıyor.


 


Geri Dön