27 / 04 / 2024

Soyak Kandilli Ayışığı Villaları'nda 100 villa bulunuyor!

Soyak Kandilli Ayışığı Villaları'nda 100 villa bulunuyor!

Soyak'ta her projenin tasarımdan, üretime, satış pazarlama'dan satış sonrası aşamalarına kadarki süreçleri, müşteri odaklı düşünen, modern, yenilikçi ve sürdürülebilir kalite standartları ile uygulanma



Bu özen hassasiyetin sonucunda yıllar geçtikçe değerlenen güvenilir bir marka olmak mümkün olabilmekte.
 
Soyak'ın gerçekleştirmiş olduğu önemli projelerden biri 2000 yılında Boğaz'ın en güzel köşelerinden biri olan Kandilli'de inşa edilmiş olan Soyak Kandilli Ayışığı evleri.

Kandilli'de, 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen projede 50 adet 385 m2 bahçe dubleksi ve 50 adet 455 m2 çatı tripleksi olmak üzere toplam 100 villa bulunmakta.

İnşaat özellikleri ve inşaatta kullanılan malzemeler;

Dış cephe pres tuğla kaplama, akrilik esaslı dış cephe boyası ve brüt beton
Doğramalar ısı yalıtımlı çift camlı elektrostatik boyalı alüminyum
Kapılar gofrato kasalı, ahşap
Banyolarda ithal armatür, vitrifiye, jakuzi ve seramik
Mutfaklarda ithal armatür, vitrifiye ve beyaz eşya
Döşemeler ithal boy parke ve ithal seramik kullanılarak yapılmış.

Site dâhilinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve otomatik kontrollü müstakil kaloriferi olan kapalı bir kulüp binası yer alıyor.

Kandilli'de, 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen proje dâhilinde 50 adet 385 m2 bahçe dubleksi ve 50 adet 455 m2 çatı tripleksi olmak üzere toplam 100 villa bulunmakta.

Evlere ve site içine kesintisiz enerji sağlayan jeneratör, şehir suyunu içme suyuna dönüştüren filtrasyon sistemli su deposu, 4 dış 8 iç hatlı telefon santrali de projenin artıları arasında..

Etrafı 2,5 m'lik duvarlarla çevrili olan sitenin, giriş çıkışı tek bir noktadan kontrollü sağlanıyor. Evler arasında ve evlerle kontrol noktaları arasında interkom sistemi bulunuyor.

Ayrıca her bağımsız bölüme 1 açık, 1 kapalı araçlık otopark alanı tahsis edilmiş durumda.
Soyak


Geri Dön