19 / 04 / 2024

Soyak Siesta Oksijen projesi!

Soyak Siesta Oksijen projesi!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Siesta Oxygen

Soyak Siesta Oksijen projesi, İzmir'in 2 bin 200 konutluk dev projesi Siesta serisinin 5.etabı olarak hayata geçiriliyor. Projenin körfeze hakim konumu, manzarası, havuzu, saunası, açık hava jakuzisi, açık ve kapalı spor alanları alıcılarını bekliyor...




Soyak Siesta Oksijen projesi!


Soyak Yapı'nın İzmir'de yaşama geçirdiği Siesta Evleri'nin son etabı olarak tasarlanan Soyak Siesta Oksijen projesinde konut satışları 14 Aralık Cumartesi günü başlıyor.


Soyak Siesta Oksijen projesi, İzmir'in 2 bin 200 konutluk dev projesi Siesta serisinin 5. etabı olarak hayata geçiriliyor. Soyak Siesta Oksijen Evleri'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanıyor. 


Soyak Siesta Oksijen projesinde konut fiyatları 119 bin TL'den başlayarak yükseliyor.  Siesta Oxygen  projesinden konut sahibi olmak için banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor.


Soyak Siesta Oxygen, körfeze hakim konumu, manzarası, havuzu, saunası, açık hava jakuzisi, açık ve kapalı spor alanlarıyla bambaşka bir Siesta olarak inşa ediliyor.


Soyak Siesta Oksijen iletişim!


Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr






projeye sor



Geri Dön