29 / 03 / 2024

Soyak Siesta'da Energy satışta çıktı!

Soyak Siesta'da Energy satışta çıktı!

İzmir'in 2300 konuttan oluşan mega projesi Soyak Siesta'nın 343 konutluk etabı Soyak Siesta Energy'de İzmir'in yaşam enerjisi olacak bir kampanya başladı. Hemen teslim 2+1 ve 3+1 daireler 36 ay 0 faiz avantajıyla satışa sunuluyor.



İzmir'in 2300 konuttan oluşan mega projesi Soyak Siesta'nın 343 konutluk etabı Soyak Siesta Energy'de İzmir'in yaşam enerjisi olacak bir kampanya başladı. Soyak Siesta Energy'de yer alan sınırlı sayıdaki hemen teslim 2+1 ve 3+1 daireler 36 ay 0 faiz avantajıyla satışa sunuluyor. 15 gün gibi kısa bir süre için geçerli olan bu kampanyada ev sahipleri 1 yıl boyunca aidat ödemeyecek ve diledikleri gibi evlerini döşemeleri için de 10.000 TL hediye çekine sahip olacaklar. %1 KDV taahhüdü de sunan kampanyada 2+1 daireler 259.000 TL'den, 3+1 'ler 290.000 TL'den başlıyor. 120 ay vade ile de daire sahibi olunabilen kampanyada 2+1 dairelerin taksit tutarı 2.473 TL, 3+1 dairelerin taksit oranı tutarı 2.769 TL

Soyak Siesta Energy; havuzu, spor alanları, AVM'si ve özel peyzajıyla yaşam enerjisini maksimuma çıkarıyor. Bütün konutların ne büyük ne küçük, tam ideal büyüklüklerde planlandığı Soyak Siesta Energy'de, gereksiz hacimlerden doğan ekstra soğutma, ısıtma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderleri en aza indirildi. Böylece üç önemli kalemden; su, elektrik ve doğal gazdan önemli ölçüde tasarruf sağlanmış oldu. Soyak'm Sürdürülebilir Yaşam anlayışının temsilcisi olan projede, doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamalar, konforu ve fonksiyoneli iği buluşturan mimari estetikle birleşti. 

Soyak Siesta Energy'de, konforlu, rahat ve kaliteli bir yaşam tarzına sahip olmak mümkün. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Soyak Siesta Energy, körfez manzarasından maksimum derecede yararlanabilecek şekilde konumlandırıldı. Proje,  İzmir  çevre yoluna dhekt bağlantısıyla daire sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırıyor. 


Ticaret Gazetesi




www.soyak.com.tr

 444 0 795


Geri Dön