11 / 05 / 2024

Soyak Soho sponsorluğunda EDIDA Tasarım Ödülleri teslim edildi!

Soyak Soho sponsorluğunda EDIDA Tasarım Ödülleri teslim edildi!

Elle Decoration dergisinin yayınlandığı 26 ülkede düzenlenen Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması’nın Türkiye ayağında verilen ödüller, Soyak Soho sponsorluğunda yapılan bir davetle sahiplerini buldu



Geçtiğimiz günlerde ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012’ araştırmasında Yeşil Binalar kategorisinde birinci seçilen Soyak Soho, bu sefer en başarılı tasarımcıların ödüllendirilmesine destek oldu. Elle Decoration dergisinin yayınlandığı 26 farklı ülkede düzenlenen Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması’nın Türkiye ayağında 13 farklı dalda verilen ödüller, Nişantaşı Frankie’de Soyak Soho sponsorluğunda yapılan bir davetle sahiplerini  buldu.

 

EDİDA Tasarım Yarışmasında “Yılın tasarımcısı” ödülüne hem ülkemizde hem de uluslar arası arenada tasarımın günümüzdeki önemli isimlerinden biri olan Defne Koz layık görüldü. Ancak törene katılamayan Koz’un ödülü, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk tarafından, yarışmada Mobilya Kategorisi’nde ödülü kazanan ünlü tasarımcı Derin Sarıyer’e verildi. Fatma Çelenk “Tasarım, insan hayatının kalitesini arttırmak amacıyla yaratıcılık ve zekanın; bilim sanat, mühendislik, ekonomi ve sosyal çalışmaların birlikte yürütüldüğü günümüz dünyasının yükselen değeri. Herhangi bir şeyi daha iyi, daha hızlı, daha kolay, daha ekonomik ve daha verimli yapma girişimidi” dedi.

 


Geri Dön