25 / 04 / 2024

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.



Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, bir markayı daha misafirleriyle buluşturdu.

Birçok ünlü spor ve moda markasının binlerce ürününü müşterileriyle bir araya getiren Sporjinal, M1Konya AVM’de, ziyaretçilerini ağırlıyor. Spor ve moda tutkunu müşterilerine sunduğu Adidas, Nike, Puma, Lacoste, Hummel, New Balance, Skechers, Reebok, Converse gibi dünyaca ünlü markalarla birlikte outdoor aktiviteleri ile hayatı dolu dolu yaşayan kitlelere de uygun markalar ile hizmet sunuyor.

Spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bünyesinde bir araya getiren Sporjinal, ayrıca günlük ve sezonluk kullanım için binlerce seçeneğe sahip markaların da bayiliğini sürdürerek müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Sporjinal M1Konya AVM de mağaza açtı!

Konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi

Hizmete açılan Sporjinal Mağazası’na Konya halkını davet eden M1Konya AVM, güler yüzlü çalışanlarıyla misafirlerine konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyim imkanı sunuyor. Alışveriş merkezi, tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde vatandaşları havadar ve sağlıklı ortamlarıyla karşılıyor.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan FİBA Commercial Properties (FİBA CP) şirketi AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) yönetiminde faaliyetlerine devam eden M1Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgiye wwwfibacpmcom.tr ve wwwm1konyaavmcom.tr adreslerinden ulaşmak mümkün.

 

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!


Geri Dön