25 / 04 / 2024

Spotify yeni özelliğini sunacak! Artık bunu yapabileceksiniz

Spotify yeni özelliğini sunacak! Artık bunu yapabileceksiniz

Spotify, ne tür müzikten hoşlanacağınıza karar verirken belirli çalma listelerindeki müziği yoksaymasını söylemenizi sağlayacak bir özelliği kullanıma sunuyor. 



Bu, Spotify'ın kullanıcılara algoritmik önerilerini neyin etkileyip neyin etkilemediği konusunda kontrol verdiği ilk sefer değil. Özel Oturumu açarsanız dinlediğiniz hiçbir şey Sizin İçin Yapılmış çalma listelerinizi renklendirmez. Bunu teknik olarak her iş veya çocuk müziği dinlemek istediğinizde yapabilseniz de, önerilerinizi 
etkilememek için belirli çalma listeleri ayarlamaktan çok daha zahmetli olur.

Spotify yeni özelliğini sunacak! Artık bunu yapabileceksiniz

Spotify, çeşitli sanatçılara ait milyonlarca şarkıya ve podcast'e erişim sağlayan bir dijital müzik akışı hizmetidir. Kullanıcılar çalma listeleri oluşturabilir, arkadaşlarıyla müzik paylaşabilir ve dinleme alışkanlıklarına göre kişiselleştirilmiş çalma listelerini dinleyebilir. Spotify ayrıca reklamsız dinleme, çevrimdışı oynatma ve daha yüksek kalitede akış sağlayan birinci sınıf bir abonelik hizmeti sunar. Spotify, müziğe ek olarak podcast'ler ve özel şovlar da dahil olmak üzere  bir dizi orijinal içerik sunar. Platform, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve masaüstü bilgisayarlar dahil olmak üzere çeşitli cihazlarda kullanılabilir.

Deprem yardımları ücretsiz taşınacak! Taksicilerden emsal kampanya

Operatörler cevap verdi! İletişim neden kesildi?

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu


Geri Dön