24 / 04 / 2024

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında zam depremi! 2023 zammınıza hemen bir göz atın! 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında zam depremi! 2023 zammınıza hemen bir göz atın! 

Milyonlarca emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...



Piyasa uzmanı ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu ile SGK Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı 2023 yılı asgari ücret, memur ve emekli maaşı zamlarıyla ilgili çok önemli bazı açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, son zamanlarda gündemden düşmeyen emekli maaşlarına son olarak geçtiğimiz Ağustos ayında zam yapılmıştı.

Milyonlarca kişiyi ilgilengiren resmi rakamlara göre, SSK ve BAĞ – KUR emekli aylıkları yüzde 42.35 memur ve emekli memur aylıkları ise yüzde 41.69 oranında artmıştı. Yine milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret de son olarak yine aynı dönemde 5 bin 500 TL'ye yükselmişti.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında zam depremi! 2023 zammınıza hemen bir göz atın! 

Yeniçağ TV yayınına konuk olan ve yaptığı son dakika açıklamaları ile gündeme bomba gibi düşen piyasa uzmanı ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu ile SGK Uzmanı Özgür Erdursun merakla beklenen 1 Ocak 2023'te en düşük emekli aylığının ve asgari ücretin ne kadar olacağıyla ilgili detaylar verdi.

Haber3'ün aktadığı detaylara göre, SGK Uzmanı Özgür Erdursun, sosyal medya üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı ve 1 Ocak 2023 tarihindeki rakamları açıkladı.

Peki SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşları ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön