24 / 04 / 2024

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında zam depremi! 2023 zammınıza hemen bir göz atın! 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında zam depremi! 2023 zammınıza hemen bir göz atın! 

Milyonlarca emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...



SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekli zamları ile ilgili olarak yaptığı   açıklamada 1 Ocak 2023 tarihinde asgari ücretin 7 bin 500 Türk Lirası, en düşük emekli aylığının da 5 bin Türk Lirası olacağını tahmin ettiğini duyurdu.

Yine milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli zamları ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, piyasa uzmanı Tunç Şatıroğlu da asgari ücrete yeni bir zammın daha yapılmasını beklediğini kaydetti. 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında zam depremi! 2023 zammınıza hemen bir göz atın! 

Normal şartlarda yıllık olarak belirlenen ve milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren asgari ücret, hızla artan enflasyon karşısında bu sene 2. kez artırılmıştı. 5 bin 500 Türk Lirası'na çıkartılan asgari ücret için Tunç Şatıroğlu'ndan üçüncü bir artışın geleceği ile ilgili sinyaller geldi.

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu asgari ücret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kasım ayına kadar bir ara zammın daha gündeme geleceğini iddia etti ve konuyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada okullar açıldığı zaman kiralarda artış olduğunu ve onun da etkii olacağını dile getirerek, asgari ücrete, emekliye zam beklediğini belirtti.

İlla ki zam yapacaklar ve diyecekler ki 'biz vatandaşımızı ezdirmedik.' 'Şimdi demiyorlar ama sene ortasında zam yapacaklar' demiştim.

 

Emekli promosyonlarında peş peşe zam depremi! Ziraat, Akbank, Halkbank, Garanti açıkladı! Hemen bakın!

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli promosyonlarında zam depremi! Akbank, Ziraat, Garanti resmen açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön