26 / 04 / 2024

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine karşılıksız 2000 TL ödeme yapılacak. Devlet bayram harçlığı verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ödeme için onay verdi.   İşte ödeminin tüm detayları...



Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala emeklilere bir müjdeli haber geldi. Her yıl ödenen bayram ikramiyelerine zam yapıldı. 1100 TL olarak verilen tutar 2000 TL’ye çıkarıldı. Emeklilerin bayram dönemindeki harcamaları için bu ödeme destek olacak. Başvuru için yalnızca emekli olunması yeterli olup kimlik numaralarına göre ödeme yapılacak.

En düşük emekli maaşına yapılan zammın ardından bayram ödemeleri içinde bir müjdeli haber geldi. Emeklilere yapılacak bayram ödemesi adına net miktar belli oldu. Her yıl emeklilere düzenli olarak ödenen 1100 TL emeklilik maaşı 2000 TL’ye çıkarıldı. Ödeme tarihleri de haberin ardından açıklandı. İşte o tarihte emeklerin hesabına ödemeler geçilecek.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

Emeklilere müjdeli haber geldi

Ramazanın bitmesine az bir zaman kaldı. Bununla birlikte her yıl emeklilere verilen bayram ikramiyesi gündeme geldi. Emekliler bu yıl alacağı ikramiyeyi beklerken zam yapıldığı müjdesi de beraberinde geldi.

Emeklilere karşılıksız olarak bayram öncesi 2000 TL verilecek. Emekli maaşının üzerine ek olarak yapılacak ödeme için tarihler da belli oldu. Emeklilerin cebe bayram öncesinde rahatlayacak.

Geçtiğimiz hafta Ak Parti grup başkanvekili Mustafa Elitaş emekliler için bayram ikramiyesine zam yapıldığını duyurdu. Duyurunun ardından zam haberini açıkladı. 1100 TL olarak ödenen bayram ikramiyesi 2023 yılında 2000 TL’ye yükseltildi. Dul ve yetim aylığı alanlar da bu ikramiye ödemesine almaya hak kazanacak.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön