26 / 04 / 2024

Star City Alışveriş Merkezi açılıyor!

Star City Alışveriş Merkezi açılıyor!

Boyner ve Yıldız Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Star City AVM projesi outlet konseptiyle tasarlandı. AVM 15 Nisan'da açılacak



Star City Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidilir?

E-5 (Topkapı, Merter, Şirinevler yönü): Topkapı, Merter ve Şirinevler yönünden giderken `Havalimanı ve İkitelli' tabelasından sapın. Birinci sapağı geçip Yenibosna tabelasından (ikinci sapaktan) girin. StarCity Outlet Center, 50 metre sonra solda.

E-5 (Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy yönü): Beylikdüzü, Sefaköy yönünden gelirken İkitelli tabelasından girin. Kuyumcukent'i geçip Yenibosna tabelasından (ilk sapaktan) sağa sapın. 50 metre sonra solda Starcity Outlet Center'ı göreceksiniz.

TEM (Beylikdüzü, Avcılar gişeler yönü, Maslak, Gaziosmanpaşa ve Tekstilkent yönü): Beylikdüzü, Avcılar gişeler yönü, Maslak Gaziosmanpaşa ve Tekstilkent yönünden giderken Atatürk Havalimanı tabelasından takip edin. Yaklaşık iki kilometre sonra Yenibosna tabelasından (3. Sapaktan) girin. Yenibosna tabelasının sağından Altur'u solunda KOM'u göreceksiniz. Tabeladan saptıktan sonra köprünün üstünden karşı yöne devam edin, 150 metre sonra Star City Outlet Center karşınıza çıkacak.

TEM (Hadımköy, Ambarlı ve Çatalca yönü): Hadımköy, Ambarlı ve Çatalca yönünden gelirken Atatürk Havalimanı tabelasını takip edin. Yaklaşık iki kilometre sonra Yenibosna tabelasından girin. Yenibosna tabelasının sağında Altur'u, solunda KOM'u göreceksiniz. Tabeladan saptıktan sonra köprünün üstünden karşı yöne devam edin, 150 metre sonra Star City Outlet Center karşısına çıkacak.

www.starcity.com.tr

0212 603 40 40

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön