25 / 04 / 2024

Star Towers ödeme planı!

 Star Towers ödeme planı!

Firma: RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı

Proje: Star Towers

Star Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Esenyurt Star Towers Konutlarında yer alan 1 oda 1 salon daireler 3 bin 100 TL olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı  Star Towers  projesi İstanbul Esenyurt'da hayata geçiriliyor. Star Towers ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Toplamda 679 adet konuttan meydana gelen Star Towers projesi  RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı  tarafından inşa ediliyor. 21 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Star Towers Konutlarında satışlar devam ediyor.


Eczana, hipermarket, otopark, kafe, restoran, Türk hamamı ve yüzme havuzu gibi imkanların bulunduğu Star Towers Evlerinde yer alan konutlar 118 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiyor.


Star Towers ödeme planı:

Star Towers ödeme planı kapsamında konut bedelinin yüzde 30 peşinat olarak ödendikten sonra kalan bedel banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. 


Star Towers Esenyurt fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 TL, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin metrekare birim fiyatı ise 2 bin 800 TL olarak belirlendi.


Esenyurt Star Towers nerede?

Esenyurt Star Towerrs adres: Atatürk Caddesi, Kıraç - Esenyurt /İSTANBUL


Star Towers Esenyurt iletişim

Telefon: 444 16 77

Web Adresi: www.startowers.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön