19 / 04 / 2024

Starcity AVM, Cityscape Awards 2010da finale kaldı!

Starcity AVM, Cityscape Awards 2010da finale kaldı!

Yıldız Holding ve Boyner Holding işbirliğiyle Yenibosna’da açılan Starcity Outlet AVM, dünyanın en prestijli mimarlık ödülleri arasında sayılan Cityscape Awards 2010’da finale kaldı.  



Öncüoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Starcity Outlet AVM, Dubai Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Yatırım ve Gelişim Fuarı kapsamında bu yıl 9’uncusu düzenlenen Cityscape Awards yarışmasında ticari kategoride finale kaldı. Starcity Outlet AVM’nin finalist olduğu, Dubai emlak ve inşaat sektörünün en önemli etkinliği olan Cityscape Awards ödülleri, 5 Ekim tarihinde Dubai Grand Hyatt Otel’de düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak.
 
Dünya markalarının indirim merkezi
 
Starcity Outlet AVM, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Yenibosna’da hizmet veriyor. Dünya markalarından 365 gün boyunca indirimli alışveriş imkânı sunan Starcity Outlet AVM’de, 153 mağaza bulunuyor.
 
Chloe, Prada, Jil Sander, Etro, Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Sonia Rykel, Juicy Couture, Blumarine gibi dünya markalarının ürünleri de Starcity Outlet AVM müşterisine özel fırsatlarla Beymen Seri Sonu Design mağazasında satışa sunuluyor.
www.starcity.com.tr


Geri Dön