27 / 04 / 2024

Starwood ve Demsa St. Regis için imzaları attı!

Starwood ve Demsa St. Regis için imzaları attı!

Demsa Group, Maçka'da gerçekleştirdiği ve 2014'te açılması planlanan otel projesi için St. Regis markasını getirmek üzere Stanvood Hotels & Resorts ile anlaştı. Otelde180 metrekarelik sıra dışı bir kral dairesi bulunuyor...



Demsa Group, Maçka'da gerçekleştirdiği ve 2014'te açılması planlanan otel projesi için St. Regis markasını getirmek üzere Starwood Hotels & Resorts ile anlaştı.

Mimar Emre Arolat'ın imzasını taşıyan St. Regis İstanbul'un, Maçka Parkı ve Boğaz manzaralı, dördü dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından özel olarak tasarlanan 118 odası ve 180 metrekarelik sıra dışı bir kral dairesi bulunuyor.

Demsa Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan ile Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu Başkanı Michael Wale'in katılımıyla yapılan imza töreninde verilen bilgilere göre Maçka'da arsa dahil 180 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek olan St. Regis Otel özel hizmetler sunuyor.
Bunlar arasında en çok öne çıkan da uşak hizmeti. Oteldeki uşak, dileyen misafirlerin bavullarını yerleştirmekten toplamaya, onlara şehir turu attırmaya kadar birçok alanda yardımcı oluyor.


Cumhuriyet

Geri Dön