20 / 04 / 2024

Still İstanbul Adoria satışta!

Still İstanbul Adoria satışta!

Firma: Yeşilyurt İnşaat

Proje: Still İstanbul Adoria

Toplam 199 adet dairenin yer aldığı Still İstanbul Adoria satışta. Zemin +9 katlı olarak dizayn edilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de, Yeşilyurt İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.



Banka kredisi, firma bünyesinde kredi veya peşin olarak ödeme yapılabilen Still İstanbul Adoria'da firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme seçenekleri sunuluyor. 


İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde yükselen Still İstanbul Adoria'da teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projenin inşaat çalışmalarına Nisan ayı içerisinde başlanacak. 


Toplam 3 bloktan oluşan  Still İstanbul Adoria  satışta. Dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 670 TL'den başlangıç gösteren projede konutların satış fiyatları ise 169 TL'den başlıyor.  


Kurtköy Still İstanbul Adoria Konutları 70 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje ViaPort Alışveriş Merkezi’ne yürüme mesafesinde; Pendik Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Tem otobanına yakın bir bölgede bulunuyor.


Dairelerin büyüklükleri 54 ile 214 metrekare arasında farklılık gösteren Still İstanbul Adoria Evleri 27 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje 10 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Pendik Still İstanbul Adoria'nın sosyal alanları arasında geri dönüşüm istasyonu, basketbol, bisiklet parkı, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, barbekü alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, açık/kapalı otopark, voleybol ve mini futbol alanı yer alıyor. 


Still İstanbul Adoria satış ofisi iletişim 

Telefon: 0216 482 48 73 - 74

Web: http://www.yesilyurtinsaat.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön