24 / 04 / 2024

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 



Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şenal Kaya tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Mimarlık, mühendislik insaat ve müteahhitlik faaliyetleri,mühendislik, mimarlık hizmetleri, müsavirlik etüt isleri yapmak, yaptırmak, hem kendi maksat ve gayesi için, hem de baskalarının taleplerini karsılamak üzere her türlü plan, proje çizmek, çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak, projeleri ve etütleri hazırlamak hazırlatmak, projeleri ve etütleri yapmak, yaptırmak, çizmek, metraj islerini yapmak, montaj islerini yapmak, taahhüt etmek, haritacılık yapmak, müsavirlik, komple proje yönetimi, arastırma ve teknik kontrollük yapmak, ihale dosyası tanzim ermek. 2-Yurt içi ve yurt dısında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıtistasyonu, liman, tünel, petrol.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön