29 / 03 / 2024

Strada Plus Evleri fiyat bilgisi!

Strada Plus Evleri fiyat bilgisi!

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Strada Plus

Strada Plus Evleri metrekare birim fiyatları 2 bin 800 TL'den başlıyor. Strada Plus Evleri fiyat bilgisi kapsamında cazip fırsatlar konut alıcılarını bekliyor...



Starda Plus projesi  Akzirve Gayrimenkul  imzasıyla satışa sunuldu. Strada Plus Evleri projesi Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabı olarak yükseliyor.

Strada Plus projesi 2.500 bağımsız bölümden meydana geliyor. Strada Bahçeşehir projesi 250 milyon dolar yatırım bedeline sahip.
 
Strada Bahçeşehir projesinin yeni etabı olarak yükselecek olan Strada Plus projesi İstanbul'un yeni caddesi ve en ince düşünülmüş gayrimenkul projesi olarak tanıtılıyor. 
 
Strada Baahçeşehir projesinin mimari tasarımı Bünyamin Derman DBArchitects Mimarlık'a ait. Strada'nın üçüncü etabının ise 2018 yılının üçüncü çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor.
 

Bahçeşehir Strada Plus ödeme kampanyası!
 
Strada Plus Konutları için 2 bin 390 TL verilen yüzde 1 peşinat avantajı sunuluyor. Strada Plus'ta 10 günde 100 daire satıldı. 
 
Akzirve Strada Plus fiyat listesi!

Strada Plus Bahçeşehir fiyat listesi 239 bin 500 TL'den başlıyor. Strada Plus'ta daire sahiplerine spor alanı, çocuk yürüyüş yolları, otopark olanakları sunuluyor.

 

 

12 soruda Strada Plus projesi!

 
 
Akzirve Strada Plus iletişim:
Tel: 444 33 58 
Web: http://www.stradabahcesehir.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön