16 / 04 / 2024

Stüdyo 24 Konutları Mayıs 2014'te teslim!

Stüdyo 24 Konutları Mayıs 2014'te teslim!

Firma: Cathay İleri Projeler

Proje: Stüdyo 24

Stüdyo 24, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın açıkladığı, 1 milyon nüfuslu ‘Yeni Şehir’ projesi kapsamında yer alacak Bioİstanbul, SağlıkKent ve MagnetCity’ye komşuluğuyla, günümüzün en değerli yatırımı haline geliyor...




Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Erdoğan Bayraktar ''Ispartakule'de, evi olanlar veya orada proje yapmak isteyenler zaman içerisinde çok karlı çıkacak” sözleriyle  yatırımcılara bölgeyi işaret etmesi, Ispartakule’ye olan talebi daha da yükseltti. 


Yaklaşık 6 ay önce yapımına başlanan Stüdyo 24’te konutlar Mayıs 2014’te teslim edilecek, ancak daha şimdiden projenin yüzde 60’ı satılmış durumda. Yakın geleceğin en gözde yaşam merkezlerinden biri olarak öngörülen Ispartakule’de stüdyo anlayışını eğlenceli bir boyuta taşıyan ve POP, Cozy, Modern isimli dekorasyon seçenekleriyle tüketiciye kendi zevkine göre bir stüdyoda yaşama şansı sunuyor.


Cathay İleri Projeler Yön. Kur. Başkanı Ahmethan Yılmaz, “Türkiye’de genç nüfusun artması ve yaşam stillerinin farklılaşması, özellikle yeni evli ve solo yaşamı tercih edenlere yönelik konut çözümlerini gerekli kıldı” diyerek projenin arkasındaki fikir dinamiğini açıklıyor. Stüdyo 24’ü ise “Kentin farklı noktalarında hayata geçireceğimiz, sadece 1+0, 1+1 ve 2+1 konutlardan oluşan, ulaşılabilir koşullarla planlanmış bir konsept” olarak tanımlıyor. 


Emlak Konut GYO güvencesi ve EPP ortaklığında hayata geçirilen Stüdyo 24; “Bir+Sen” sloganıyla yeni nesil bir stüdyo anlayışını insanlarla buluşturuyor. Gerek tasarımı gerekse sunduğu sosyal olanaklar ile modern yaşam tarzını adeta yeniden yorumluyor. 38 metrekareden 207 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde tasarlanan Stüdyo 24’teki daireler, geniş ve eğlenceli bir yaşamı paylaşmak için yeni sahiplerini bekliyor. 


0212 - 687 24 24 

www.studyo24.com


projeye sor



Geri Dön