20 / 04 / 2024

Stüdyo 24 teslim için gün sayıyor!

Stüdyo 24 teslim için gün sayıyor!

24 İleri Projeler şirketi ilk konut projesi Stüdyo 24'ün ardından ikinci projesine başladı.Şirket Başkanı Ahmethan Yılmaz, '' Stüdyo 24 projesi teslim için gün sayıyoruz" dedi




Gençleri ve kendini genç hissedenleri hedefleyerek gayrimenkul sektörüne giriş yapan 24 Heri Projeler şirketi ilk konut projesi Stüdyo 24'ün ardından ikinci projesine başladı. Şirket Başkanı Ahmethan Yılmaz, "Satışları büyük oranda tamamlanan Stüdyo 24 projesi teslim için gün sayıyor. Yatırım değeri 70 milyon liraya yakın olan proje, kişiye özel butik rezidans anlayışıyla inşa edildi" dedi. 


6 ay erken teslim

Şubat 2015' de teslim edilmesi planlanan projenin altı ay erken teslim edileceğini aktaran Yılmaz ikinci projelerinde de satışta kendi rekorlarını kırdıklarını söyledi. Halkalı'da 100 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirdikleri Cadde 24 projesinde satışların iki haftada tamamlandığı aktarıldı. Projede alanları 59 ila 392 metrekare arasında değişen 199 home ofis ile 69 bağımsız birim bulunuyor. 


Yaşayan projelerde iddialı İstanbul'un dünyanın en renkli ve canlı metropollerinden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Yılmaz şöyle konuştu: "Bizim vaadimiz bu canlılığın yaşamın her anında evde ve işyerinde de devam etmesi. Bunun için 24 saat yaşayan projeler üretiyoruz." 



Bugün




Geri Dön