25 / 04 / 2024

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...



Esenyurt'ta hayata geçirilen Onur ParkLife İstanbul projesi, şiddetli depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çekiyor. 718 adet konut ve 231 adet ticari birimin yer aldığı proje 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. 

Onur İnşaat AŞ ve Onur Çimento Yapı AŞ tarafından inşa edilen Onur Park Life projesinin ilk etap teslimi bu yılın sonunda yapılacak.

Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; Onur İnşaat AŞ ve Onur Çimento Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Onur, 1.5 gibi düşük bir emsalin kullanıldığı projede mağazaların çatı alanlarının da peyzaj alanı olarak değerlendirilerek buradan da 10 dönümlük bir yeşil bir alan daha kazandırıldığını belirtti. Onur, kazandırılan bu ilave alanın da çocuklu aileler için park ve oyun alanı olarak değerlendirilebileceğini söyledi.

Esenyurt Onur Park Life projesinde satışların yüzde 60'ı tamamlandı. 

Mehmet Ali Onur, "Israrla piyasa müteahhidinin dışına çıktık. Depreme dayanıklılık kadar aileye uygun daireler yaptık. 1+1 dairelerden uzak kalarak en küçük daireyi 2+1 ve kapalı mutfak şeklinde geliştirdik. Konutlarda tavan yüksekliğinin 3.10 metre, rezidanslarda ise 3.30 yükseklik kullandık. Piyasa bunu 2.50 ile çözüyor. Projede 2+1'lere bir otopark, 3+1'lere ise 2 araçlık otopark alanı veriyoruz. Ayrıca her daireye 10 metrekarelik depo alanı veriyoruz" şeklinde ifadelerde bulundu.  

 

http://www.onurparklife.com/


Geri Dön