19 / 04 / 2024

Stüdyo 35 projesinin yüzde 30'u satıldı!

Stüdyo 35 projesinin yüzde 30'u satıldı!

Çeyrek asırdır Karşıyaka'da faaliyet gösteren Katal İnşaat'ın yeni projesi "Stüdyo 35" İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 15 Kasım'da lansmana çıkan "Stüdyo 35" evlerinin yüzde 30'u satıldı.




Çeyrek asırdır Karşıyaka'da faaliyet gösteren Katal İnşaat'ın yeni projesi "Stüdyo 35" İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 15 Kasım'da lansmana çıkan "Stüdyo 35" evlerinin yüzde 30'u satıldı. Yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin lansmana özel fırsatların 23 Kasım'a kadar devam edeceğini açıkladı.


Otel konforunda

Katal İnşaat'ın yeni projesi, 3 bin metrekarelik alanda 1+1, 100 adet daireden oluşan "Stüdyo 35" evleri, 15 Kasım'da lansmana çıktı. Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla özellikle öğrenciler için otel konforunda bir yaşam avantajı sunan Katal İnşaat yetkilileri, satış ofislerine gelen ilk 40 müşteriye yüzde 15 indirimli fiyatlar uygulanacağının açıkladı. Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi ve metroya yürüme mesafesinde, anayola 50 metre uzakta yer alan "Stüdyo 35" evleri İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 12 ay sonra teslim edilecek olan evlerin yüzde 30'unun satışı yapıldı.

Yoğun ilgiden çok memnun olduklarını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Çiğli Balatçık'da 3 bin metrekarelik alanda yer alan 'Stüdyo 35' evleri Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi'ne yakınlığı ve stüdyo tipi olması sebebiyle özellikle öğrencilere hitap ediyor. Ancak Çiğli Hava Üssü'nde ve Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan çok sayıda kişiye hitap etmeyi amaçlıyoruz. Bu projemiz özellikle yatırımcılar için çok iyi bir fırsat" diye konuştu. Şahin lansmana özel fırsatların 23 Kasım'a kadar devam edeceğini açıkladı.


Yeni Asır


Geri Dön