26 / 04 / 2024

Şua Elite Concept daire satış fiyatları!

Şua Elite Concept daire satış fiyatları!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Concept

Şua Elite Concept daire satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor. Elite Concept projesi kentsel dönüşüm kapsamında Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi...



Elite Concept projesi 24 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, Şua İnşaat tarafından inşa ediliyor. 

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Elite Concept proejesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Toplam 785 konut ve 26 ticari birimden meydana gelen projeki dairelerin büyüklüğü 65 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 4 oda 1 salon konutların tümü satıldı.    

Şua  Elite Concept  daire satış fiyatları!

Şua Elite Concept daire satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 300  bin TL'ye kadar çıkıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede  60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. 

2018 yılı içerisinde teslimleri yapılacak olan Kadıköy Elite Concept projesinde, yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor.  
 

Niyazibey Sokak, Tepe Camii Yanı 3416. Ada 2. Parsel Fikirtepe Kadıköy / İSTANBUL  
 

444 9 782  
Web: http://eliteconcept.com.tr/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön