26 / 04 / 2024

Şua İnşaat’tan doğa dostu akıllı proje!

Şua İnşaat’tan doğa dostu akıllı proje!

Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Concept projesi doğaya dost akıllı ev sistemiyle hayata geçirildi. Yüksek tasarruf sağlayan sistem ile hem bütçe hem çevre korunuyor.



İnşaat sektöründe 26 yıldır faaliyet gösteren Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept’te enerji ve su tasarrufu sağlayan doğaya dost akıllı ev sistemi kullanıyor. Kadıköy'ün Fikirtepe bölgesinde inşa edilen projede aidatların da en düşük seviyede tutulması hedefleniyor.

24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşan projenin yüzde 75'i sosyal donatı alanlarına ayrıldı. Proje, kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında bulunuyor.

Akıllı ev konseptiyle tasarlanan Elite Concept, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla inşa ediliyor. Proje kapsamında peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile yapılacak.

Adalar, deniz ve tarihi yarımadaya manzarası olan proje İntanbul'un dört bir yanına hakim olan bir noktada yükseliyor. 

Fikirtepe bölgesinin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan ilk projesi olma özelliğini taşıyan Elite Concept’in sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark mevcut.

https://www.eliteconcept.com.tr/


Geri Dön