24 / 04 / 2024

Suare Residence Ataşehir vaziyet planı!

Suare Residence Ataşehir vaziyet planı!

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Suare Residence

Suare Residence Ataşehir vaziyet planı görseline haberimizden ulaşabilirsiniz. 4 bin 390 metrekare alan üzerinde yükselen proje Selimoğlu Group ve E-7 Group ortak imzası ile hayata geçirildi...



Suare Residence Ataşehir vaziyet planı görselinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


Suare Residence Projesi toplam 206 adet daireden oluşuyor. Geniş sosyal imkanlara sahip olan projede daire teslimlerinin 2013 yılı sonunda yapılmaya başlanması planlanıyor.


Selimoğlu Group ve E-7 Group ortak girişimi ile hayata geçirilen Suare Residence, Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Proje 10 katlı 3 blok olarak planlandı.


Suare Rezidans Projesi; basketbol sahası, masaj odaları, toplantı odası, sinema salonu, konferans salonu, fitness salonu, Türk hamamı, güvenlik, sauna, buhar odası ve çocuk oyun alanları gibi alanlara sahip.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunan  Suare Residence  fiyatları 215 bin TL ile 395 bin TL arasında değişiyor.


Suare Residence Ataşehir vaziyet planı 



 Suare Residence Ataşehir vaziyet planı!



Suare Residence Ataşehir vaziyet planı görselini detaylı olarak projenin web adresi olan www.suareresidence.com adresini ziyaret ederek de inceleyebilirsiniz. 


Telefon : (0216) 291 19 97

Web Adresi : www.suareresidence.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön