17 / 04 / 2024

selimoğlu group suare residence fiyat

selimoğlu group suare residence fiyat

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Suare Residence nerede?

Suare Residence nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle:Demokrasi caddesi Erfelek sokak Ataşehir / İstanbul - Satış ofisi telefon numarası: 0216 291 19 97

Suare Residence Ataşehir vaziyet planı!

Suare Residence Ataşehir vaziyet planı görseline haberimizden ulaşabilirsiniz. 4 bin 390 metrekare alan üzerinde yükselen proje Selimoğlu Group ve E-7 Group ortak imzası ile hayata geçirildi...

Suare Rezidans Projesinde 2+1'ler 285 bin TL!

Suare Rezidans'ta konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 2 oda 1 salon daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Suare Residence vaziyet planı!

Suare Residence projesi E7 Grup ve Selimoğlu Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projede yer alan 1+1 daireler 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Suare Residence vaziyet planı görseli haberimizin içerisinde yer alıyor...

Suare Rezidans Ataşehir'de fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor!

Suare Residence E7 Grup ve Selimoğlu Group tarafından hayata geçiriliyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Suare Rezidans Ataşehir'de fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor...

Suare Residence konut!

E7 Grup ve Selimoğlu Grup tarafından Ataşehir'de yükselen Suare Residence konut fiyatlarına göre projenin daireleri 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Suare Rezidan'ın yüzde 60'ı satıldı: Minimum 215 bin TL!

Selimoğlu Gruop ve E7 Grup tarafından hayata geçirilen Ataşehir Suare Rezidans'ta daire fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor...

Ataşehir Suare Rezidans'ta 220 bin TL'den başlıyor!

E7 Grup ve Selimoğlu Group tarafından yükselen proje Suare Residence'ta, uygun fiyatlar yatırımcının dikkatini çekiyor...

Suare Residence satış ofisi!

Suare Residence satış ofisi hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede teslimler 2013'ün Aralık ayında gerçekleşecek...

Suare Residence teslim tarihi!

Suare Residence teslim tarihi olarak belirlenen ay ve yıl haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cinasoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efeoğlu tarafından kuruldu.

selimoğlu group suare residence fiyat Haberi

selimoğlu group suare residence fiyat

Ortak kullanım alanları arasında projede sinema salonu, masaj odaları, Türk hamamı, basketbol sahası, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna ve buhar odası gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Konum bilgisine göre İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen projede dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Selimoğlu Group ve E-7 Group girişimi ile hayata geçirilen proje toplam 206 adet daireden meydana geliyor. 3 blok şeklinde hayata geçirilen projede yer alan bloklar 10 katlı olarak tasarlandı.


Suare Residence Ataşehir satılık 2+1 bahçe dubleksleri 420 bin TL'den başlarken, 3+1 çatı dubleksleri 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Suare Residence nerede?

Selimoğlu Group Suare Residence adres: Demokrasi caddesi Erfelek...