29 / 03 / 2024

Suat Kılıç: Akyazı Projesi Trabzonspor için çok önemli!

Suat Kılıç: Akyazı Projesi Trabzonspor için çok önemli!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon'daki Akyazı Projesi ile ilgili olarak, "Akyazı'da 40 bin kişilik stat, antrenman salon ve sahaları, 3 bin kişilik spor salonu var. Proje, Trabzonspor'un geleceği açısından çok önemli" dedi...




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu yapacağı açılış ve temasları kapsamında kente gelen Kılıç, Erdoğan'ın Kahramanmaraş Caddesi'nde konakladığı otelin önünde vatandaşlarla sohbet etti.


Burada Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile de görüşen Kılıç, Akyazı Projesi'nde 24 Kasım Pazar günü temel atma töreninin yapılacağını anımsatarak, projenin Trabzonspor için önemli olduğuna işaret etti.


Trabzonspor'un geçmiş yıllardaki alt yapıyı oluşturması için Akyazı Projesi'nin dönüm noktası olduğunu vurgulayan Kılıç, "Akyazı'da 40 bin kişilik stat, antrenman salon ve sahaları, 3 bin kişilik spor salonu var. Akyazı Projesi demek, Trabzonspor'un geleceği açısından mali disiplinini kurtarması demek. Akyazı Projesi bittiği gün Trabzonspor, mali açıdan bir lig daha yukarı çıkacak. Orada şu ana kadar en zor olan kısım dolgu alanıydı ve çok şükür bitirildi. İnşallah hafta sonu temelini de atarak en kısa sürede bitirilmesi sağlanacak" diye konuştu.


Bakan Kılıç, burada bir taraftarın, "Bakanım, Fenerbahçe şike yaptı mı?" sorusuna, "Onu ben bilemem, onun kararını yargı verir. Bu konular siyasi konular değil. Bu konular hukuki konular ve içine girmedik. İçine girsek sizin aranızda olmazdık, biz kenarındayız" yanıtını verdi.


Kılıç, vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi.


AA


Geri Dön