26 / 04 / 2024

Subaru Forester'dan kara haber! Fiyatları bir kez daha zamlandı! İşte Subaru Forester, 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Subaru Forester'dan kara haber! Fiyatları bir kez daha zamlandı! İşte Subaru Forester, 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Aralık ayında gelen dev zamla gündem olan Subaru Forester'a Ocak ayında bir kez daha zam geldi. Peki Subaru Forester kaç TL oldu? İşte Subaru Forester, 19 Ocak 2023 fiyat listesi...



Subaru Forester'ın fiyatlarına geçtiğimiz ay oldukça yüksek bir zam gelmişti. Maalesef aracın fiyatları Ocak'ta bir kez daha zamlandı.  Peki Subaru Forester'ın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Forester e-BOXER, duruşuna keskin ve güçlü bir ifade katan yenilenmiş tampon, ızgara ve far detaylarıyla, hiç olmadığı kadar şık ve iddialı bir görünüme büründü. Ayrıca üç yeni gövde rengi eklenen Forester e-BOXER, görüş açısı iki katına çıkan ön cama entegre kamera sistemi, acil durum şeritte kalma asistanı, otonom acil manevra desteği,  şerit ihlal koruması ve şerit ortalama fonksiyonu ile artık çok daha güvenli bir yolculuk sunuyor.

Forester'ın macera arzusunu tetikleyen yeni görünümü beğeni toplarken araç sürücülerini konforlu ve güvende tutuyor. Adaptif otomatik yükseklik ayarlı bi-LED farlar, direksiyon hareketlerine göre gece sürüşlerinde görüşü artırıyor.

Subaru'da güvenlik önde geliyor. Geçmişi uçak üretimine dayanan Subaru, 50 yıldan fazla süredir geliştirilen gelişmiş güvenlik özelliklerini hassas bir şekilde ayarlayarak, test ederek ve yeniden test ederek “ilk önce insan” politikasından vazgeçmeden devam ediyor. Çarpışma önleme sistemleri, Subaru Global Platform ve Simetrik Süreli Dört Çeker Sistemi gibi benzersiz teknolojilerle Subaru, kazasız bir gelecek sunmak için Tam Kapsamlı Güvenlik üzerine sürekli çaba harcıyor.

Aracın arka tamponunun içine yerleştirilmiş radarlar, güvenli şerit değiştirme için, kör noktadan sürücüye yaklaşan araçlar konusunda uyarıda bulunuyor. Ayrıca, çapraz trafikli bir caddeye doğru geri geri giderken potansiyel bir çarpışma tehlikesi konusunda da uyarı sistemi devreye giriyor.

Peki Subaru Forester'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Subaru Forester, 19 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön