20 / 04 / 2024

Subaru Forester'ın fiyatı artmaya devam ediyor! Yine zam! İşte Subaru Forester 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Subaru Forester'ın fiyatı artmaya devam ediyor! Yine zam! İşte Subaru Forester 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Subaru Forester'ın fiyatı artmaya devam ediyor. Araca Şubat ayında bir kez daha zam geldi. Peki Subaru Forester kaç TL oldu? İşte Subaru Forester 12 Şubat 2023 fiyat listesi...



Artan döviz kuru, yüksek enflasyon, tedarikte yaşanan sıkıntılar derken otomobil fiyatları oldukça yükseldi. Açıklanan Şubat ayı listesinde Subaru'nun Türkiye fiyatlarına bir kez daha zam yaptığı görüldü. Peki sıfır km Subarı Forester e-BOXER'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte 2023 model Forester e-BOXER, 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Forester e-BOXER, duruşuna keskin ve güçlü bir ifade ekleyen yenilenmiş tampon, ızgara ve far detaylarıyla, eskiye nazaran daha şık ve iddialı bir görünüme kavuştu. Ayrıca üç yeni gövde rengi eklenen Forester e-BOXER, görüş açısını iki katına çıkaran ön cama entegre kamera sistemi, acil durum şeritte kalma asistanı, otonom acil manevra desteği,  şerit ihlal koruması ve şerit ortalama fonksiyonu gibi özellikleriyle artık çok daha güvenli bir yolculuk sunuyor.

Forester'ın macera arzusunu tetikleyen yeni görünümü dikkatleri çekerken araç sürücülerine konforlu ve güvenli bir sürüş vadediyor.. Adaptif otomatik yükseklik ayarlı bi-LED farlar, direksiyon hareketlerine göre gece sürüşlerinde görüşü artırarak sürücülerin yolu daha rahat görmelerini sağlıyor.

Subaru Forester ın fiyatı artmaya devam ediyor! Yine zam! İşte Subaru Forester 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Subaru'da ilk planda güvenlik geliyor. Geçmişi uçak üretimine dayanan Subaru, 50 yıldan fazla zamandır geliştirilen gelişmiş güvenlik özelliklerini hassas bir şekilde ayarlayarak, test ederek ve yeniden test ederek “ilk önce insan” politikasından ayrılmadan devam ediyor. Çarpışma önleme sistemleri, Subaru Global Platform ve Simetrik Süreli Dört Çeker Sistemi gibi benzersiz teknolojilerle Subaru, kazasız bir gelecek sunmak için Tam Kapsamlı Güvenlik üzerine yoğun mesai harcıyor.

Subaru Forester ın fiyatı artmaya devam ediyor! Yine zam! İşte Subaru Forester 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Otomobilin arka tamponunun içine saklanmış radarlar, güvenli şerit değiştirme için, kör noktadan sürücüye yaklaşan araçlar konusunda uyarılarda  bulunuyor. Ayrıca, çapraz trafikli bir caddeye doğru geri geri giderken potansiyel bir çarpışma tehlikesi fark edildiğinde uyarı sistemi devreye girerek sürücüyü uyarıyor.

Peki Subaru Forester'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Subaru Forester,  12 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön